Shark Project 

 

 


 

 

 

 

Ben je tussen de 15 en 20 jaar?
Heb je zin om een reis naar Florida te winnen?

Zin om wilde dolfijnen en manatees (zeekoeien) te ontmoeten, te snorkelen met zeeschildpadden in de Florida Keys, het verdronken land van de Everglades te doorkruisen met een kajak en levende haaien te onderzoeken en te verzorgen?leerlingen index clip image002

Doe dan mee met de Sea First Foundation (SFF) vzw haaienwedstrijd! Je kan je individueel of met (school)vrienden inschrijven (maximaal vijf personen per team) vanaf 31 maart 2012. De opdracht is om zelf een idee te ontwikkelen en uit te voeren dat je omgeving bewust maakt van het lot van de belangrijkste en meest spectaculaire dieren in de zee: namelijk haaien!

Je krijgt een heleboel nuttige informatie om je op weg te helpen en je bent volledig vrij in het creatief uitdenken van je project.

De deelnemers met de beste projecten ontvangen prijzen als dvd's, snorkelmateriaal, toegangstickets voor Sea Life en Aquatopia, duikinitiaties en zelfs duikopleidingen; maar diegenen met het mooiste project gaan dus naar het warme Florida!

Lees verder op deze website hoe je kan deelnemen en deze fantastische prijzen winnen en overtuig je leraar nu reeds om het haaienproject op te nemen in de lessen!

 

Who's Online

We hebben 7 gasten en geen leden online